Wanddecoratie

Wilt u de wanden van uw bestaande of nieuwbouwwoning verfraaien? Stucservice kan door middel van decoratief stucwerk, zoals sierpleister of de betonlook, uw wanden tot leven brengen.

Sierpleister is een vorm van decoratief stucwerk waarbij uw muren worden voorzien van een extra stuclaag met structuur. Sierpleister heeft als doel om uw muren op een decoratieve manier af te werken. Onze stukadoors brengen bij sierpleister een dunne laag pleister met een korrelstructuur aan. Om sierpleister goed aan te kunnen brengen, is het eerst belangrijk dat uw wanden glad en geëgaliseerd zijn. Dat kunnen we doen door middel van raapwerk of pleisterwerk.

De video laat zien hoe wij uw wanden klaar maken voor sierpleister door middel van pleisterwerk.

Wilt u een warme en gezellige sfeer in huis? Dan is sierpleister de perfecte keuze voor u. Stucservice kan sierpleister aanbrengen in de vorm van zogeheten ‘Spachtelputz’. Dit is een dunne pleisterlaag met korrelstructuur. Bij ons kunt u kiezen uit sierpleister met een fijne, middel of grove korrelafwerking. Voor al deze vormen van spachtelputz hebben wij stalen beschikbaar, zodat u het verschil goed kunt zien. Stucservice kan de pleister in elke gewenste kleur voor u maken, waardoor uw wand direct tot leven komt.

Daarnaast heeft Stucservice specialisten in huis voor ambachtelijke wanddecoraties, zoals alle soorten sierpleisters, vallpaint en betonlook tafels, badkamers of keukens en de betonlook als wandafwerking. We kunnen ook betonlook vloeren en gietvloeren verzorgen.

Decoratief stucwerk is bovendien praktisch. Het kan makkelijk worden schoongemaakt en kan bovendien tegen een stootje. Is uw sierpleister of ander decoratief stucwerk toe aan vernieuwing vanwege beschadigingen? Dan kunnen wij ook het renoveren van uw pleister verzorgen.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden en Den Haag. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u de wanden of plafonds van uw pand of woning wilt verfraaien met decoratief stucwerk, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor de wanddecoratie die u wenst, moeten we de situatie ter plaatse goed beoordelen. Wij nemen de tijd om geheel vrijblijvend bij u langs te komen, zodat we een goede prijsopgave kunnen maken en om u uit te leggen hoe de opdracht uitgevoerd kan worden.

De uiteindelijke prijs voor het decoratieve stucwerk dat onze stukadoors aanbrengen is dus geheel afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak om bij u langs te komen.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast decoratief stucwerk kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of badkamer egaliseren of sausklaar maken. Daarnaast kunnen we ook oneffenheden of beschadigingen aan uw wand of plafond repareren. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.