Stukadoor in Voorschoten

Heeft u een stukadoor nodig in Voorschoten? Stucservice is dé specialist in stucwerk in Voorschoten en omgeving. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in diensten als raap- en pleisterwerk, decoratief stucwerk en reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Stucwerk van hoge kwaliteit is bij ons daardoor gegarandeerd. Daarnaast vinden wij goede service belangrijk. Wij komen altijd onze afspraken na en laten onze werkplek opgeruimd en schoon achter.

Stucservice werkt met een vast team van gediplomeerde stukadoors. Zij hebben ieder hun eigen specialiteit. Onze stukadoors volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven, waardoor wij altijd aan uw stucwensen kunnen blijven voldoen. Het vakkundige team van Stucservice Voorschoten kan u bijvoorbeeld helpen met het saus- of behangklaar maken van uw wanden, beschadigde wanden herstellen door middel van raapwerk of uw muur verfraaien met bijvoorbeeld sierpleister. Bekijk wat we voor u kunnen betekenen of neem gerust contact met ons op. We staan altijd voor u klaar en komen graag bij u langs om een eerlijke prijs voor het stucwerk te bepalen.

Wilt u weten wat Stucservice voor de wanden en plafonds van uw pand of woning in Voorschoten kan betekenen? Bekijk hieronder onze diensten. Voor meer informatie over wat we doen, wat de mogelijkheden zijn voor stucwerk of hoe wij de prijs voor uw stucwerk bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.