Stukadoor in Den Haag

Zoekt u een stukadoor in de omgeving van Den Haag? Dan bent u bij Stucservice aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in stucwerk in Den Haag. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen, zoals raap- en pleisterwerk, latex spuiten en diverse soorten wanddecoratie. Daarnaast verzorgen we ook reparatie- en renovatiewerkzaamheden, zowel binnenshuis als stucwerk buiten. Wij kunnen u door onze ervaring een hoge kwaliteit stucwerk bieden. Service vinden wij bovendien belangrijk. Daarom komen wij altijd onze afspraken na en laten we onze werkplek opgeruimd en netjes achter.

Wij werken met een vast team van gediplomeerde stukadoors met ieder een eigen expertise. Zij volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van de veranderingen in stukadoren. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw stucwensen blijven voldoen. Of u nu de muren in uw woonkamer saus- of behangklaar wilt laten maken, op zoek bent naar een stukadoor die ook lijstwerk kan aanbrengen op uw plafond of stucwerk buiten kan verzorgen? Het vakkundige stukadoorsteam van Stucservice Den Haag kan u gegarandeerd helpen. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat Stucservice voor de wanden en plafonds van uw pand of woning in Den Haag kan betekenen? Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden. Voor meer informatie over de diensten of hoe wij onze prijzen voor het stucen bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.