Renovatie

Wilt u graag uw bestaande stucwerk vernieuwen of naar hun oude staat terugbrengen? Stucservice kan door te renoveren uw wanden, plafonds of sierlijsten weer als nieuw maken.

Stucwerk renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren van stucwerk naar nieuwe situaties. Het renoveren van stucwerk heeft als doel om het bestaande stucwerk van wanden of plafonds op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien. Ook sierlijsten en ornamenten kunnen gerenoveerd worden. Onze stukadoors brengen gipsgebonden stuc aan om het stucwerk te herstellen en op te frissen. Daarnaast kunnen we wanden en plafonds egaliseren door middel van pleisterwerk.

De video hiernaast laat onder andere zien hoe wij lijstwerk kunnen renoveren.

Het vakkundige team van Stucservice past renovaties toe om oud stucwerk te herstellen, bijvoorbeeld wanneer uw sierlijsten-plafond beschadigingen heeft opgelopen. Door een combinatie van oude en nieuwe technieken voor het stucen toe te passen, kunnen we het resultaat van het stucwerk opfrissen. Op deze manier verbeteren we de oude situatie. Een renovatie kunnen we ook toepassen wanneer een deel van het bestaande stucwerk behouden moet blijven en de rest weggelaten kan worden. Wij zorgen ervoor dat het bestaande stucwerk weer is opgefrist en de rest is weggewerkt. Stucservice kan zowel stucwerk binnen als buiten renoveren.

Het is ook mogelijk om het bestaande, beschadigde stucwerk naar de oude staat terug te brengen. In dat geval spreken we van restaureren. Onze stukadoors zorgen ervoor dat het stucwerk er weer als vanouds uitziet. Wij komen altijd ter plaatse om de situatie te beoordelen en uw wensen te bespreken. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk binnenshuis;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u uw bestaande stucwerk wilt laten renoveren, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor de renovatie, moeten we de situatie ter plaatse goed beoordelen. Wij maken tijd om bij u langs te komen, waarna we vrijblijvend een goede prijsopgave kunnen maken. We voorzien u tijdens ons bezoek ook direct van meer informatie over de uitvoering van de opdracht. De uiteindelijke prijs is dus geheel afhankelijk van de situatie ter plaatse. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast het renoveren van uw stucwerk kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of badkamer egaliseren met pleisterwerk of verfraaien met wanddecoratie. Ook kunnen we de sfeer en stijl van uw woning extra benadrukken met lijstwerk. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.