Reparatie

Heeft u beschadigingen in uw bestaande stucwerk? Stucservice kan door middel van verschillende soorten stucwerk en reparaties uw wanden en plafonds weer als nieuw maken.

Stucwerk repareren heeft als doel om beschadigingen, zoals scheuren en gaten te herstellen en dus onzichtbaar te maken. Onze stukadoors doen dat door een gipslaag over de beschadiging in de muur of het plafond aan te brengen die exact hetzelfde is als het bestaande stucwerk. Wij zorgen ervoor dat de wanden en plafonds er weer als nieuw uitzien.

De video hiernaast laat onder andere zien hoe wij pleisterwerk aanbrengen. Beschadigingen in pleisterwerk kunnen wij ook repareren.

Wij passen reparaties onder andere toe op plekken waar beschadigingen goed weggewerkt moeten worden. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of net verhuisd bent en de wanden of plafonds van uw woning kleine scheuren of deuken bevatten. Stucservice kan kleine reparaties aan het stucwerk zowel binnenshuis toepassen, als uw stucwerk buiten herstellen.

Onze stukadoors kunnen het gladde pleisterwerk van uw woning herstellen, maar ook beschadigingen in wanddecoratie repareren door het te vernieuwen. Wij komen ter plaatse om de situatie te beoordelen, zodat onze stukadoors uw stucwerk weer als nieuw eruit kunnen laten zien.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk binnenshuis;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u scheuren of beschadigingen in uw bestaande stucwerk wilt laten repareren, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor de reparatie, moeten we de situatie ter plaatse goed beoordelen. Wij maken tijd om geheel vrijblijvend bij u langs te komen, waarna we een goede prijsopgave kunnen maken. Tijdens ons bezoek voorzien we u ook direct van meer informatie over de uitvoering van de opdracht. De uiteindelijke prijs is dus geheel afhankelijk van de situatie ter plaatse. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast reparaties aan uw stucwerk kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of badkamer egaliseren of verfraaien met decoratief stucwerk. Ook kunnen we uw wanden van kleur voorzien met latex spuitverf. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.