Pleisterwerk

Wilt u de wanden of plafonds van uw bestaande of nieuwbouwwoning egaliseren of saus- of behangklaar laten maken? Stucservice kan door middel van een dunne laag stucwerk, ook wel pleisterwerk genoemd, uw wanden en plafonds glad maken, zodat er geen oneffenheden zichtbaar blijven.

Pleisterwerk is stucwerk waarbij ondergronden, zoals de wanden en plafonds van uw woon- of slaapkamer glad worden gemaakt. Pleisterwerk heeft als doel om wanden en plafonds netjes af te werken, zodat deze daarna behangen of gesausd kunnen worden. Dat wordt gedaan door een dunnere gipslaag aan te brengen. Onze stukadoor verdeelt een gipslaag van 1 tot 6 millimeter over het oppervlak en zorgt ervoor dat uw wanden of plafonds weer glad zijn. Pleisterwerk kan worden afgewerkt met sauswerk, behang of wanddecoratie. Moet de wand of het plafond eerst vlak en te lood worden gemaakt met een dikkere gipslaag? Dan spreken we van raapwerk.

Bekijk de video hiernaast om te zien hoe Stucservice onder andere werkt bij pleisterwerk.

Wij passen pleisterwerk onder andere toe om het beton in nieuwbouwwoningen sausklaar te maken of bijvoorbeeld wanneer u het bestaande sierpleister van uw woonkamer of slaapkamer wilt laten overpleisteren. Stucservice kan naast pleisterwerk ook meteen het sauzen van uw wanden verzorgen door middel van verf of latex spuitverf. Naast pleisterwerk binnen, kan Stucservice ook stucwerk buiten verzorgen.

We passen pleisterwerk bijvoorbeeld toe om nieuwe muren af te werken of om oude muren van een nieuwe look te voorzien. De dunne gipslaag kan daarnaast worden aangebracht om oneffenheden te egaliseren, bijvoorbeeld nadat u behang van de muur hebt gehaald. In vochtige ruimtes, zoals de badkamer, is het ook mogelijk om te stucen met aquaStuc gipspleister. De gipslaag werken we daarna af, zodat u deze eventueel kunt betegelen of sauzen. Het resultaat van pleisterwerk is een glad plafond en/of een strak afgewerkte muur.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het pleisterwerk;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u uw wanden of plafonds wilt egaliseren door middel van pleisterwerk, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor het pleisterwerk, moeten we de situatie ter plaatse goed beoordelen. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u langs, zodat we een eerlijke prijsopgave kunnen maken. We voorzien u dan ook direct van meer informatie over de uitvoering van de opdracht.

De uiteindelijke prijs is dus geheel afhankelijk van de laagdikte die onze stukadoors moeten aanbrengen. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak om bij u langs te komen.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast pleisterwerk kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of slaapkamer voorzien van lijsten en ornamenten of verfraaien met latex spuitverf. Daarnaast kunnen we oneffenheden of beschadigingen repareren. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.