Stucwerk buiten

Wilt u de buitenmuren van uw bestaande of nieuwbouwwoning egaliseren, laten herstellen of verfraaien? Stucservice kan door middel van buiten stucwerk de muren van uw woning vlak maken en de muur beschermen tegen allerlei weersomstandigheden.

Stucwerk buiten is een vorm van stucwerk die buitenmuren waterdicht maakt en beschermt tegen allerlei weersomstandigheden. Onze stukadoors brengen een cementgebonden laag aan met als resultaat een strak afgewerkte muur. Heeft u bijvoorbeeld scheurvorming of beschadigingen in de bestaande stuclaag, uw woning uitgebouwd waarvan de buitenmuren nog gestuct moeten worden of wilt u uw woning een andere uitstraling geven? Dan is stucwerk buiten een geschikte oplossing. Buiten stucwerk kunnen we alleen verzorgen als het droog is, zodat het stucwerk goed kan drogen.

Bekijk hiernaast de video om te zien hoe wij grove ondergronden egaliseren door middel van raapwerk. Dit kunnen wij bijvoorbeeld ook voor uw buitenmuren verzorgen.

Stucwerk buiten brengen we aan om de gevel waterdicht te maken. Daarnaast past Stucservice buiten stucwerk toe om uw buitenmuren te herstellen of te verfraaien. In sommige gevallen zullen we eerst de ondergrond moeten egaliseren door middel van raapwerk. Voor het opknappen van de gevel brengen we bijvoorbeeld een cementgebonden laag pleisterwerk aan, zodat uw huis een andere uitstraling krijgt. Hiermee verbergen we de gemetselde stenen en creëren we een glad oppervlak. Deze vorm van buiten stucwerk kunt u vervolgens in een gewenste kleur sauzen. Daarnaast is het mogelijk om de buitenmuren te verfraaien met diverse soorten wanddecoratie.

Stucservice verzorgt ook herstel- en reparatiewerkzaamheden aan uw buitenmuren. Heeft u bijvoorbeeld scheuren in het bestaande stucwerk, of zijn stukken van het stucwerk losgelaten? Onze vakkundige stukadoors zorgen dat uw gevel weer als nieuw wordt. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 3 jaar garantie op het stucwerk buitenshuis;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u de buitenmuren van uw pand of woning wilt herstellen of verfraaien met buiten stucwerk, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor het stucwerk buitenshuis, moeten we de situatie ter plaatse goed beoordelen. Wij nemen de tijd om geheel vrijblijvend bij u langs te komen, zodat we een goede prijsopgave kunnen maken en om u uit te leggen hoe we de opdracht uit kunnen voeren.

De uiteindelijke prijs voor het buiten stucwerk is dus geheel afhankelijk van de situatie ter plaatse en de laagdikte van het stucwerk. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak om bij u langs te komen.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast buiten stucwerk kunnen wij van uw bestaande of nieuwbouwwoning uw plafond voorzien van lijsten en ornamenten. Binnenshuis kunnen we uw wanden en plafonds behang- of sausklaar maken en daarna eventueel sauzen of latex spuiten. Daarnaast kunnen we ook oneffenheden of beschadigingen repareren. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.