Latex spuiten

Zijn de wanden en plafonds van uw bestaande of nieuwbouwwoning egaal gemaakt door middel van raapwerk of pleisterwerk? Dan zijn deze klaar om gesausd te worden. Het vakkundige team van Stucservice kan met latex spuiten uw muren en plafonds voorzien van kleur.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een kosten- en tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Als u uw wanden of plafonds met latexverf wilt laten spuiten, krijgt u het mooiste resultaat als de ondergrond geëgaliseerd is. Op die manier zijn er geen oneffenheden zichtbaar na het aanbrengen van de verf. Is dit in uw woning nog niet het geval? Dan kan Stucservice deze ondergronden vlak maken door middel van pleisterwerk of raapwerk. Latex verf kan daarentegen ook op gipsplaten, tegels en stenen, wanddecoratie of behang worden gespoten. Dan blijft de structuur van de ondergrond zichtbaar.

Wilt u weten hoe wij uw wanden met latex verf spuiten? De video hiernaast laat zien hoe Stucservice te werk gaat.

Stucservice kan uw wanden met latex verf spuiten. De voordelen van latex verf is dat u geen aanzetten, rolstrepen en structuur ziet. Het resultaat is een egale kleur op uw muur of plafond.

Wij kunnen latex spuitverf in elke gewenste kleur aanbrengen. Daarnaast heeft u de keuze uit basis latex verf of schrobvaste latex verf. Heeft u bijvoorbeeld kinderen of huisdieren? Dan kunt u kiezen voor schrobvaste latex, omdat dit afneembaar is. Vlekken zijn daardoor beter te behandelen en te verwijderen. Wij bespreken altijd wat uw wensen zijn voor het sauzen van de muren en plafonds.

Stucservice doet daarnaast ook sauswerk. Wij kunnen uw wanden of plafonds met latex verf rollen in een basis witte kleur of optioneel in een kleur naar keuze. Dit geeft een levendig en massief effect aan uw wanden en kunt u bovendien gemakkelijk narollen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en latex spuiten. Daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit vakwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u de wanden en plafonds van bijvoorbeeld uw woon- of slaapkamer wilt voorzien van een strakke laag verf, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding voor latex spuiten. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor het sauswerk, zullen we de situatie ter plaatse goed moeten beoordelen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs, zodat we een goede prijsopgave kunnen maken. We kunnen u tijdens ons bezoek bovendien direct van meer informatie voorzien over de uitvoering van de opdracht. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen. Wij maken graag met u een afspraak om bij u langs te komen.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast latex spuiten of sauswerk kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of badkamer ook egaliseren of eerst saus- en behangklaar maken. Of we kunnen deze voorzien van lijsten en ornamenten. Daarnaast kunnen we oneffenheden of beschadigingen repareren. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.