Lijsten en ornamenten

Wilt u de wanden of plafonds van uw bestaande of nieuwbouwwoning verfraaien? Stucservice kan door middel van lijst- en ornamentenwerk de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Lijst- en ornamentenwerk is een vorm van stucwerk waarbij muren en plafonds worden verfraaid met sierlijsten. Sierlijsten en ornamenten dienen als decoratie en kunnen de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken. Lijsten en ornamenten kunnen worden aangebracht op iedere vlakke ondergrond en komen het meest tot zijn recht op een geëgaliseerde muur of plafond. Is uw wand of plafond nog niet vlak gemaakt? Dan kan Stucservice dit door middel van raapwerk of pleisterwerk voor u verzorgen. Wij bespreken altijd met u de wensen voor het lijstwerk, zodat de sierlijsten en ornamenten zowel bij de stijl van uw woning als uw wensen passen.

Bekijk de video om te zien hoe wij lijsten en ornamenten aan uw woning kunnen toevoegen.

Lijsten en ornamenten kunnen in elk type woning worden toegepast. Woont u in een oud herenhuis of een monumentaal pand? Dan kunt u de antieke stijl van het huis behouden door klassiek lijstwerk toe te passen. In een stads- of nieuwbouwwoning kunnen we bijvoorbeeld een strakke plint langs het plafond aanbrengen.

De gespecialiseerde stukadoors van Stucservice zorgen ervoor dat de lijsten en ornamenten naadloos op elkaar aansluiten. U zult geen naden of aansluitingen meer zien. Voor een egaal geheel, is het belangrijk om het lijstwerk na het drogen nog te sauzen.

Stucservice kan naast lijst- en ornamentenwerk ook herstelwerkzaamheden uitvoeren. Wij kunnen bijvoorbeeld oude plafonds weer in de originele staat terugbrengen of kunnen beschadigingen aan het bestaande lijstwerk naadloos herstellen.

Stucservice is de specialist in stucwerk in de regio Leiden. We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en daarom kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk en service bieden. Waarom kiest u voor Stucservice:

  • Bij ons kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen;
  • Wij werken netjes, op tijd en laten uw ruimte opgeruimd achter;
  • U heeft bij ons 5 jaar garantie op het stucwerk;
  • Wij komen altijd onze afspraken na;
  • Onze gediplomeerde stukadoors volgen regelmatig cursussen en trainingen en zijn daardoor altijd up-to-date. Zo kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen.

Als u de wanden of plafonds van woning wilt verfraaien met lijstwerk of ornamenten, kunt u bij Stucservice rekenen op een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Om een eerlijke prijs te kunnen bepalen voor het lijstwerk, zullen we de situatie ter plaatse goed moeten beoordelen. Wij nemen de tijd om vrijblijvend bij u langs te komen, zodat we een goede prijsopgave kunnen maken en u uit kunnen leggen hoe we de opdracht gaan uitvoeren.

De uiteindelijke prijs voor de lijsten en ornamenten die onze stukadoors aanbrengen is dus geheel afhankelijk van uw wensen en de situatie ter plaatse. Voor een overzicht van de kosten, kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen.

Wat Stucservice nog meer voor u kan betekenen

Naast lijstwerk en ornamenten kunnen we wanden en plafonds, bijvoorbeeld in uw woonkamer of badkamer egaliseren of sausklaar maken. Deze kunnen we daarna eventueel airless spuiten of we kunnen oneffenheden en beschadigingen repareren. Bekijk wat Stucservice voor u kan betekenen of vraag vrijblijvend een offerte aan.