Stukadoor in Leiden

Bent u op zoek naar een stukadoor in Leiden? Stucservice is dé specialist in stucwerk in de regio Leiden. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in diensten als raapwerk, pleisterwerk en decoratief stucwerk, maar ook in reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Daardoor kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk bieden. Service vinden wij belangrijk. Daarom komen wij onze afspraken altijd na en laten we onze werkplek netjes en opgeruimd achter.

Wij werken met een vast team van gediplomeerde stukadoors met ieder een eigen specialiteit. Zij volgen regelmatig cursussen om up-to-date te blijven, waardoor wij altijd aan uw stucwensen kunnen blijven voldoen. Of u nu de muren in uw woonkamer saus- of behangklaar wilt laten maken, op zoek bent naar een stukadoor die ook uw muur kan sauzen of uw beschadigde plafond wilt laten herstellen? Het vakkundige stukadoorsteam van Stucservice Leiden kan u helpen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Bent u benieuwd wat Stucservice voor de wanden en plafonds van uw pand of woning in Leiden kan betekenen? Bekijk hieronder wat we doen. Voor meer informatie over onze diensten of hoe wij de prijs voor uw stucwerk bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.