Stukadoor in Leiderdorp

Zoekt u een stukadoor in Leiderdorp of omgeving? Dan bent u bij Stucservice aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in stucwerk in Leiderdorp. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in diensten als pleisterwerk, latex spuiten en wanddecoratie en we verzorgen ook reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Wij kunnen u daardoor een hoge kwaliteit stucwerk bieden. Goede service vinden wij belangrijk. Daarom komen wij altijd onze afspraken na en laten we onze werkplek opgeruimd en netjes achter.

Wij werken met een vast team van gediplomeerde stukadoors met ieder een eigen expertise. Zij volgen geregeld trainingen om up-to-date te blijven. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw stucwensen blijven voldoen. Of u nu de muren in uw woonkamer saus- of behangklaar wilt laten maken, op zoek bent naar een stukadoor die ook lijsten en ornamenten kan aanbrengen op uw plafond of uw beschadigde muren wilt laten herstellen? Het vakkundige stukadoorsteam van Stucservice Leiderdorp kan u helpen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op voor advies of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Benieuwd wat Stucservice voor de wanden en plafonds van uw pand of woning in Leiderdorp kan betekenen? Bekijk hieronder welke diensten wij aanbieden. Voor meer informatie over de diensten of hoe wij de prijs voor uw stucwerk bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.