Over ons

Stucservice is een erkend stukadoorsbedrijf uit Voorschoten. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucen en kunnen u daarom een hoge kwaliteit stucwerk bieden.

Stucservice is een stukadoorsbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het uitvoeren van alle denkbare stukadoorswerkzaamheden, bijvoorbeeld raapwerk of decoratief stucwerk. Wij zijn werkzaam in Zuid-Holland, dus we werken veel in regio’s als Leiden, Den Haag en de Bollenstreek. Bekijk of we ook in uw regio werken.

Stucservice werkt voor zowel particulieren als voor aannemers en kleine bedrijven. Daarnaast zijn we ook bekend met werken voor woningbouwcorporaties. Iedere opdracht betekent voor ons het leveren van een hoge kwaliteit stucwerk met een eindresultaat waar zowel wij, als onze klanten trots op zijn.

Service vinden wij belangrijk. Daarom kunt u altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen of we komen bij u langs om de situatie te beoordelen. Bovendien komen wij altijd onze afspraken na en laten we onze werkplek opgeruimd en netjes achter. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan al onze diensten.

Stucservice werkt met een vast team van gediplomeerde stukadoors. Zij hebben ieder hun eigen specialiteit en houden hun kennis up-to-date door regelmatig trainingen en cursussen te volgen en hun kennis van stucen uit te breiden. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en kunnen zij kwalitatief, uniek stucwerk leveren aan onze klanten. Neem gerust contact met ons op om kennis te maken.

Stucservice is aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Dat betekent dat wij een erkend bedrijf zijn met professionele stukadoors en dat we hoogwaardige producten kunnen leveren. Wij werken volgens de Algemene Voorwaarden van de NOA, waardoor al onze werkzaamheden onder de NOA Afbouwgarantie vallen. Daarnaast is Stucservice een erkend leerbedrijf.