Stukadoor in Katwijk

Bent u op zoek naar een goede stukadoor in Katwijk? Dan is Stucservice dé specialist in stucwerk in Katwijk en omgeving. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in stucwerk, bijvoorbeeld in diensten als raap- en pleisterwerk, diverse soorten wanddecoratie of reparatie- en renovatiewerkzaamheden. Wij kunnen daardoor stucwerk van hoge kwaliteit aanbieden. Bovendien vinden wij service belangrijk. Wij komen altijd onze afspraken na en laten onze werkplek opgeruimd en schoon achter, zodat u geen overlast ervaart.

Wij werken met een vast team van gediplomeerde stukadoors, met ieder hun eigen specialiteit. Zij volgen regelmatig trainingen om up-to-date te blijven, waardoor wij altijd aan uw stucwensen kunnen blijven voldoen. Het vakkundige team van Stucservice Katwijk kan u onder andere helpen met het saus- of behangklaar maken van uw wanden en plafonds, beschadigde wanden herstellen door middel van raapwerk of uw muur verfraaien met decoratief stucwerk. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Wilt u weten welke diensten wij aanbieden om de wanden en plafonds van uw pand of woning in Katwijk te stucen? Bekijk hieronder wat we voor u kunnen betekenen. Voor meer uitleg over onze diensten of hoe wij een eerlijke prijs voor stucwerk bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.