Stukadoor in Wassenaar

Bent u op zoek naar een stukadoor in Wassenaar? Stucservice is dé specialist in stucwerk in Wassenaar en omgeving. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in diensten als raapwerk, pleisterwerk en wanddecoratie en daardoor kunnen wij u een hoge kwaliteit stucwerk bieden. Daarnaast verzorgen we ook reparatie- en renovatiewerkzaamheden in en om uw huis. Service vinden wij belangrijk. Daarom komen wij onze afspraken altijd na. We laten bovendien onze werkplek netjes en opgeruimd achter.

Wij werken met een vast team van gediplomeerde stukadoors met ieder hun eigen kennis en expertise. Zij volgen regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven. Hierdoor kunnen wij altijd aan uw stucwensen blijven voldoen. Of u nu de muren in uw woning saus- of behangklaar wilt laten maken, op zoek bent naar een stukadoor die ook uw muur kan voorzien van lijstwerk of uw beschadigde plafond wilt laten herstellen? Het vakkundige stukadoorsteam van Stucservice Wassenaar kan u zeker helpen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen of heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies of vraag een offerte aan.

Bent u benieuwd wat Stucservice voor de (buiten)wanden en plafonds van uw pand of woning in Wassenaar kan betekenen? Bekijk dan hieronder onze diensten. Voor meer informatie over wat we doen en hoe wij onze eerlijke prijs voor uw stucwerk bepalen, kunt u de desbetreffende pagina bekijken.

Raapwerk is stucwerk waarbij we grove ondergronden, zoals gemetselde muren of sterk gehavende wanden en plafonds vlak, glad en waterpas maken.

Pleisterwerk is een dunne laag stucwerk dat ervoor zorgt dat uw wanden en plafonds vlak worden en behangklaar of sausklaar zijn.

Latex spuiten is het spuiten van latex verf op muren en plafonds. Het is een tijdsbesparende manier om uw wanden en plafonds van kleur te voorzien.

Decoratief stucwerk is een vorm van stucen waarbij uw muren of plafonds worden voorzien van ambachtelijke wanddecoratie om een gezellige sfeer te creëren.

Lijst- en ornamentenwerk is het verfraaien van wanden en plafonds. Lijstwerk kan de stijl en sfeer van uw woning extra benadrukken.

Stucwerk buiten zorgt ervoor dat de buitenmuren van uw woning vlak worden. Het stucwerk beschermt de buitenmuur ook tegen allerlei weersomstandigheden.

Bij een reparatie herstellen we schade in uw bestaande stucwerk, zoals gaten of sleuven in de wand of het plafond. Het gaat hier vaak om kleine reparaties.

Renoveren is het vernieuwen van oud stucwerk of het verbeteren naar nieuwe situaties. We zorgen ervoor dat uw woning weer in originele staat wordt teruggebracht.